Specialisatie Zwangerschapsyoga - Lut Van Melle - Gent

20/05/2018

Deze opleiding is een voorbereiding om met vakkennis met zwangere vrouwen te werken met zwangerschapsyoga. Wij staan garant voor een degelijke opleiding en jarenlange ervaring.Hieronder vind je het progamma. Er kunnen nog kleine aan passingen gebeuren in het progamma. Het progamma kan hier en daar afgestemd worden op jouw traject.De lesdagen  op zondag en weekends dienen in de reeks gevolgd te worden, de bijkomende mogelijkheden kunnen op eigen tempo,Bijvoorbeeld over 1,5 of 2 jaar gespreid worden in eigen traject en ritme.Het is goed om tijdig in te schrijven, er zijn max 10 plaatsen,om de degelijkheid van de opleiding en de begeleiding te garanderen.Wanneer je de opleiding met succes volledig afgerond hebt krijg je een getuigschrift en met  het kwaliteitslabel ‘Yogabirth’ .

 

Praktisch

De opleiding bestaat uit 13 lesdagen in 3 modules. Verder 2 reeksen zwangerschapsyoga +  1 reeks meditatieve yoga (+ 1 reeks prenatale aangeboden) om op eigen tempo te volgen. Het  verdere traject kan eventueel wat aangepast worden (oa voor degenen waar afstand een probleem vormt). Dit dient vooraf besproken te worden.

Lestijden van 9u45 tot 18u00

  • 9.45u - 13 u praktijk zwangerschapsyoga
  • 13u - 14.15 u middagpauze
  • 14.15 -  18 u  theorie en praktijk

Locatie

Blauwe Poort, Collegabaan 49, Melle/Gent

 

Deelnameprijs

€1250

 

Inschrijven

Voor meer vragen informatie en vragen kan je terecht bij Lut Van Melle, lut.van.melle@telenet.be  of via www.zwangerschapsyoga-en-opleiding.be