Coronavirus COVID-19

De VBOV vzw volgt de toestand over de verspreiding van het coronavirus COVID-19 nauwgezet op en we informeren de vroedvrouwen over de laatste richtlijnen, adviezen en kennis om zo de zorg voor moeder en kind te garanderen.

Alle info en vragen over de huidige maatregelen van de overheid vind je op info-coronavirus.be
 

We vragen zeker aandacht dat de zorg die wij als vroedvrouwen aanbieden voor moeder en kind, kwalitatief hoogstaand blijft. We roepen op tot solidariteit en opvolging van de richtlijnen.

 

Informatie coronavirus COVID-19

Elektronische Nieuwsbrief

Sinds vrijdag 13 maart hebben wij verschillende nieuwsbrieven uitgestuurd. Wil jij deze in de toekomst graag ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via  mail naar info@vroedvrouwen.be.

Van zodra je mailadres is toegevoegd aan de mailinglijst ontvang je hiervoor op je opgegeven e-mailadres een bevestigingsmail.

Raadpleeg je graag de reeds verstuurde nieuwsbrieven? Klik hier. De inhoud van de nieuwsbrieven is opgenomen binnen de COVID-pagina op deze website. 

 

Vroedvrouwen in de (sociale) media

Benieuwd naar verhalen en getuigenissen van vroedvrouwen, covid positieve mama's, (k)raamperiode,... Lees hier verder.

 
Geen antwoord gevonden op je vraag? Stuur een mail naar info@vroedvrouwen.be of contacteer ons telefonisch op het nummer 03/218.89.67.