VBOV vorming: Internationale Dag van de Vroedvrouw niet-leden

Deelnemersgegevens

Ik schrijf mij in voor de Internationale Dag van de Vroedvrouw op 6 mei 2021 als:

Type deelnemer
Tewerkstelling
Meerdere opties zijn mogelijk.

Uw postadres zal enkel door VBOV vzw gebruikt worden om informatie/goodiepakket per post te versturen in kader van activiteiten als deelnemer aan de Internationale Dag van de vroedvrouw. Wenst u dus graag iets te ontvangen, gelieve jouw postadres in te vullen.

 

Adresgegevens
Virtuele standhouders

 

Geen Internationale Dag van de Vroedvrouw zonder onze partners en standhouders. Van welke producten en/of dienstverlening wens jij up-to-date te zijn? Van welke standhouder wil jij graag de nieuwigheden op de markt ontdekken om zo de gezinnen te kunnen informeren?

 

Ik heb interesse in informatie over:

keuze
Inschrijvingsformulier

Ik schrijf me in als niet-VBOV lid voor de Internationale Dag van de Vroedvrouw en ga hiermee akkoord met de inschrijvings- en annulatievoorwaarden.

Je deelnameprijs voor het de Internationale Dag van de Vroedvrouw bedraagt (in euro):

120

Ik wens een factuur te ontvangen:

Factuur

Na het indienen van dit formulier, word je automatisch toegeleid naar een online betaalmogelijkheid.

 

Betaalt jouw werkgever of wens je jouw inschrijving via factuur te betalen? 

Wanneer je op indienen klikt, kan je de online betaalmogelijkheid annuleren. Vervolgens ontvang je een automatische mailing dat jouw betaling mislukt is. Wij ontvangen graag per reply op deze mail de correcte facturatiegegevens. Je ontvangt per mail een factuur met de nodige betaatgeggevens om jouw inschrijving te voltooien.

 

 

 

Inschrijvings- en annulatievoorwaarden
  • Bij inschrijving aanvaardt u de algemene inschrijvings- en annulatievoorwaarden.
  • Inschrijven voor de studiedag is geldig en definitief via het aangegeven online inschrijvingsformulier of via mail aan info@vroedvrouwen.be.
  • Deelname aan de studiedag is enkel mogelijk na betaling van het inschrijvingsgeld. VBOV vzw kan u steeds vragen het bewijs van betaling voor te leggen.
  • Annuleringen zijn niet mogelijk. De webinar blijft toegankelijk t.e.m. 27/6/2021 met een persoonlijke code dat u in aanloop van de webinar zal toegestuurd krijgen.
  • Indien u in het inschrijvingsformulier aangegeven hebt dat u op de hoogte wenst te blijven van producten/diensten, kan de VBOV vzw in kader hiervan uw mailadres aan de desbetreffende partners/standhouder bezorgen. 
  • Uw postadres, zoals via dit formulier meegedeeld of gekend in het ledenbestand VBOV vzw, kan door de vzw gebruikt worden om informatie naar uw postadres te versturen in kader van de activiteiten van de Internationale Dag van de Vroedvoruw.