VBOV vorming: Trefdag 2021 niet-leden

Deelnemersgegevens

Ik schrijf mij in voor de VBOV-Trefdag 2021 als:

Type deelnemer
Tewerkstelling
Meerdere opties zijn mogelijk.

Jouw postadres zal enkel door VBOV vzw gebruikt worden om informatie/goodiepakket per post te versturen in kader van activiteiten als deelnemer aan de VBOV-Trefdag. Wenst je dus graag iets te ontvangen, gelieve jouw postadres in te vullen.

 

Adresgegevens
Inschrijvingsformulier

Ik schrijf me in als niet-VBOV lid voor de Trefdag en ga hiermee akkoord met de inschrijvings- en annulatievoorwaarden.

Je deelnameprijs voor het de Trefdag bedraagt (in euro):

120

Ik wens een factuur te ontvangen:

Factuur
Virtuele standhouders

Onze commerciële partners bieden online sessies aan die je live kan volgen op 21 oktober ofwel achteraf met een link naar de opname.

Zodra het programma bekend is, krijg je als deelnemer de mogelijkheid om in te schrijven voor de sessies.

Na het indienen van dit formulier, word je automatisch toegeleid naar een online betaalmogelijkheid.

 

Betaalt jouw werkgever of wens je jouw inschrijving via factuur te betalen? 

Wanneer je op indienen klikt, kan je de online betaalmogelijkheid annuleren. Vervolgens ontvang je een automatische mailing dat jouw betaling mislukt is. Wij ontvangen graag per reply op deze mail de correcte facturatiegegevens. Je ontvangt per mail een factuur met de nodige betaalgegevens om jouw inschrijving te voltooien.

 

 

 

Inschrijvings- en annulatievoorwaarden
  • Bij inschrijving aanvaardt u de algemene inschrijvings- en annulatievoorwaarden.
  • Inschrijven voor de studiedag is geldig en definitief via het aangegeven online inschrijvingsformulier of via mail aan info@vroedvrouwen.be.
  • Deelname aan de studiedag is enkel mogelijk na betaling van het inschrijvingsgeld. VBOV vzw kan u steeds vragen het bewijs van betaling voor te leggen.
  • Annuleringen zijn niet mogelijk. De webinar blijft toegankelijk t.e.m. 30/11/2021 met een persoonlijke code dat u in aanloop van de webinar zal toegestuurd krijgen.
  • Indien u in het inschrijvingsformulier aangegeven hebt dat u op de hoogte wenst te blijven van producten/diensten, kan de VBOV vzw in kader hiervan uw mailadres aan de desbetreffende partners/standhouder bezorgen. 
  • Uw postadres, zoals via dit formulier meegedeeld of gekend in het ledenbestand VBOV vzw, kan door de vzw gebruikt worden om informatie naar uw postadres te versturen in kader van de activiteiten van de VBOV-Trefdag.