Ik vraag het Good Practice Logo aan!

Enkel leden van de VBOV vzw, kunnen het Good Practice Logo aanvragen. Het intern reglement regelt de procedure met betrekking tot aanvraag, verlenging, controle en intrekking en beschrijft de rollen en taken van de GPL-commissie en de GPL-beroepscommissie.

Ik ben reeds lid bent van de VBOV vzw:
  1. Login via "Mijn Account"
  2. Ga naar de tegel "Good Practice Logo - Mijn engagementsverklaring" en vul de engagementsverklaring in. Dit is een zelfbeoordeling die peilt naar hoe je de voorwaarden en aanbevelingen van het Good Practice Logo op dit moment in de praktijk brengt en welke verbeteringen je mogelijk acht in de toekomst. Van zodra je de engagementsverklaring hebt opgestuurd naar ons, wordt je kandidatuur door de GPL-commissie binnen de 3 maanden beoordeeld. 

 

Ik ben nog geen lid van de VBOV vzw:
  1. Maak via "Mijn Account" een login en passwoord aan. Vervolgens krijg je toegang tot een deel van het intranet van de VBOV. 
  2. Dien via de tegel "Mijn lidmaatschap" je lidmaatschapsaanvraag in. 
  3. Van zodra je je lidmaatschap hebt betaald en je kandidatuur is goedgekeurd door de VBOV vzw, krijg je toegang tot alle functionaliteiten van het intranet van de VBOV vzw.
  4. Ga vervolgens naar de tegel "Good Practice Logo - Mijn engagementsverklaring" en vul de engagementsverklaring in. Dit is een zelfbeoordeling die peilt naar hoe je de voorwaarden en aanbevelingen van het Good Practice Logo op dit moment in de praktijk brengt en welke verbeteringen je mogelijk acht in de toekomst. Van zodra je de engagementsverklaring hebt opgestuurd naar ons, wordt je kandidatuur door de GPL-commissie binnen de 3 maanden beoordeeld.