Onderzoek vaccinatietwijfel bij ouders: vroedvrouwen gezocht voor interview

In het kader van het VAX-TRUST project, een Europees project naar vaccinatietwijfel bij ouders, zijn onderzoekers van de Ugent op zoek naar vroedvrouwen die hun ervaringen rond het vaccineren van jonge kinderen wensen te delen in een interview.

Vanuit uw ervaring kan u waardevolle inzichten geven omtrent het vaccineren van jonge kinderen. De interviews reflecteren op uw standpunten en gaan dieper in op uw ervaringen en ontmoetingen met ouders die twijfels ervaren rond vaccinatie, of bepaalde vaccins willen uitstellen of weigeren.

Wanneer u beslist deel te nemen aan dit onderzoek, bent u bereid deel te nemen aan een eenmalig interview in de periode tussen januari 2022 en mei 2022. Gezien de huidige maatregelen kan dit interview ook online ingepland worden. Een interview duurt ongeveer één uur. Als teken van erkentelijkheid wordt u een waardebon aangeboden.

Bent u geïnteresseerd of heeft u verdere vragen? Neem dan gerust contact op met EstherHannelore.Lermytte@UGent.be. Alvast van harte bedankt!

Download de informatiebrief.

uitnodiging deelname