Midwives Work 1 Hour for Life voor SOS Kinderdorpen

Veel moeders en kinderen in Kara (Togo) hebben geen toegang tot medische zorg. Mede daardoor overlijdt 1 kind op 12 voor de vijfde verjaardag. Dat wil SOS Kinderdorpen met het moeder- en kindhospitaal veranderen.

De VBOV vzw zet daarom, samen met SOS Kinderdorpen, de actie "Work 1 Hour for Life" op, in het kader van Music for Life.

Wij doen een warme oproep aan alle Vlaamse vroedvrouwen om op maandag 19 december "1 Hour for Life" te werken ten voordele van SOS Kinderdorpen en zo de medische zorg voor moeders en kinderen in Kara te verbeteren.

WERK JIJ MEE?

We zijn op zoek naar minstens 15 vroedvrouwen die op maandag 19 december 1 uur werken volledig in het teken van  SOS Kinderdorpen. De waarde van dat uur (40 euro*) gaat integraal naar het SOS Moeder- en kindhospitaal in Kara, Togo.
Vanuit de VBOV vzw doneren we alvast 10 werkuren!

HOE DEELNEMEN?

1. Inschrijven kan via een specifieke webpagina: https://www.sos-kinderdorpen.be/w1hfl2

2. Kies voor: 'ik doe mee als bedrijf'

3. Vul bij 'naam bedrijf': VBOV in en vervolgens je NAAM EN VOORNAAM. (Aantal medewerkers moet niet ingevuld worden).

4. Als je ingeschreven bent, contacteert SOS Kinderdorpen je voor de storting van het bedrag. Je ontvangt een toolkit met een poster en header die je kan gebruiken op je Facebookpagina. Op die manier kan je laten zien dat je deelneemt met Work 1 Hour for Life.

5. Tijdens de Warmste Week mag een deelnemende vroedvrouw naar Boom om daar vanuit de VBOV vzw de cheque te overhandigen.

 

*Gemiddelde bruto waarde van 1 werkuur in België in 2012: € 38 (bron: statbel.fgov.be). Fiscaal attest voor elke donatie vanaf € 40. Fiscaal aftrekbaar voor 45%.