Partners

Samenwerken met VBOV

Hieronder vindt u een overzicht van onze partners.

Wilt u ook met ons samenwerken?

Samenwerken met ons kan op verschillende wijzen. Klik op onderstaande linken voor meer informatie.

- Adverteren in ons tweemaandelijks tijdschrift

- Deelnemen aan de VBOV congressen d.m.v. een beursstand/inlassing in de congresmap/opname van uw logo op onze publicaties

- Een partnership aangaan

- Steun onze projecten in Senegal en Rwanda - Vroedvrouwen Verleggen Grenzen

- Ondersteuning van bijscholing voor focusgroepen

Voorwaarden tot samenwerking

- u respecteert in uw samenwerking met de VBOV de door ons ondertekende WHO-code voor het op de markt brengen van vervangingsmiddelen voor moedermelk

- de redactie van het Tijdschrift voor Vroedvrouwen accepteert geen advertenties van kunstmatige zuigelingenvoeding, tabakswaren, alcohol en middelen die niet bijdragen aan het welbevinden van moeder en kind

Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen?

Aarzel niet om onze communicatiemedewerker te contacteren via communicatie@vroedvrouwen.be.

Perrigo

Sinds onze oprichting in 1987 heeft Perrigo, het vroegere Omega Pharma, 1 doel voor ogen: jouw leven beter maken! Ons uitgebreid gamma van hoogkwalitatieve voorschriftvrije geneesmiddelen, gezondheidsproducten en cosmetica maken jou gezonder, mooier en sportiever. Dit realiseren we in nauwe samenwerking met apothekers en artsen. Perrigo heeft topmerken specifiek gericht naar baby's en (toekomstige) mama's.
Galenco baby, je bewust mildere keuze
Physiomer, ontdek de rijkdom van zeewater om beter te kunnen ademen
Bio-oil, wereldwijd N°1 in huidverzorging
Davitamon, vitamine D, magnesium én zoveel meer
Dermalex, verzorging voor de gevoelige en delicate huid

www.perrigo.be

Pampers

De aanrakingen van een moeder kunnen er voor zorgen dat zelfs de kleinste pasgeborene zich veilig voelt in deze grote nieuwe wereld. Het is belangrijk dat zijn gevoelige huid speciale zorg krijgt. Daarom omringen Pampers Premium Protection luiers zijn huidje in alle zachtheid en geborgenheid.

Bezoek www.pampers.be voor meer informatie over dit product. 

Weleda

De natuur, dat zijn wij. De natuur weet wat we nodig hebben. Daarom ontwikkelen we al sinds 1921 producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Met zorg voor zowel de buitenkant als de binnenkant. Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn de basiswaarden van ons bedrijf, al bijna 95 jaar lang. Weleda staat voor zuivere ingrediënten, biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. Gezichts- en lichaamsverzorging, babyverzorging, zelfzorg en nog zoveel meer: we bieden producten voor het hele gezin, van top tot teen.

www.weleda.be

Mustela

Mustela, sedert meer dan 60 jaar specialist van de babyhuid, leidt onophoudelijk nieuw onderzoek om de behoeften en de specifieke kenmerken van de babyhuid te begrijpen. Met deze unieke expertise, nu versterkt door nieuwe grote ontdekkingen, biedt Mustela alle baby's en hun moeders verzorgingsproducten aan die steeds effectiever, veiliger en natuurlijker zijn.

www.mustela.be

Bomedys

Bomedys heeft reeds 30 jaar ervaring in distributie naar o.a. apotheken, babyshops en health stores.
Onze focus ligt op het strategische segment "moeder & baby" waar innovatieve, consumentvriendelijke (para) farmaceutische producten en medische hulpmiddelen aangeboden worden.

MULTI-MAM
De unieke kompressen behandelen en voorkomen pijn bij borstvoeding door schadelijke micro-organismen te neutraliseren en het natuurlijke genezingsproces te ondersteunen. 100% natuurlijk en plantaardig product, Medical Device.
www.multi-mam.nl

WATERWIPES
De meest zuivere babydoekjes door hun unieke en gepatenteerde technologie op basis van slechts 99,9% water en 0,1% fruitextract. Parfum-, geur- en alcoholvrij (100% chemical free). Geschikt vanaf de geboorte voor de gevoelige babyhuid. Geschikt alternatief voor een washandje en water.
www.waterwipes.be

MyFamily

MyFamily is een erkend uitbetaler van het Groeipakket in Vlaanderen. We ondersteunen je financieel en wettelijk, kwalitatief en professioneel. Ons werk getuigt van kennis, onze communicatie houden we eenvoudig. We engageren ons continu en we stellen ons flexibel op naargelang jouw situatie, verwachtingen en wensen. Zo hopen wij jouw vertrouwen te verdienen, elke dag opnieuw. Reken voor jouw familie op MyFamily.
De aanvraag van het startbedrag kan via volgende link gedaan worden: www.myfamily.be/startbedrag-aanvragen.
Link naar onze website: www.myfamily.be.

 

Parentia

Parentia is het grootste kinderbijslagfonds van Vlaanderen en Brussel. Wij zorgen voor een stipte en correcte uitbetaling van het kraamgeld (startbedrag) en de kinderbijslag (groeipakket). Maar Parentia doet meer! Wij helpen ouders bij alles wat met de administratie van hun gezin te maken heeft en zijn hun vaste inspiratiebron met leuke en handige tips. Parentia: Vanaf het begin, bij elk gezin.
www.parentia.be

Lansinoh

Een hechte band creëren, dat is de roeping van Lansinoh. Lansinoh wil ouders begeleiden bij het opbouwen van deze unieke band met hun kind zodat deze een leven lang blijft bestaan. Daarom ontwikkelen wij producten die hen dicht bij elkaar houden en hen helpen deze speciale band via borstvoeding nog te versterken. Wij focussen ons onderzoek daarom op de vier belangrijkste pijlers om mama’s te ondersteunen.  Producten om te verzorgen, afkolven, bewaren en voeden.

https://www.lansinoh.be/