Geboorte vanuit het perspectief van de baby - Birthimprints, Geetbets

Datum

Een 3-daagse introductie in hoe baby’s ondersteuning bieden na een intense geboorte-ervaring.

Onze ervaringen in de baarmoeder, bij de geboorte en kort na de geboorte vormen ons gevoel van wie we zijn en onze perceptie van de wereld. Deze workshop is bedoeld om het bewustzijn te vergroten van hoe baby’s de geboorte ervaren en hun geboorteverhalen delen door middel van lichaamstaal en emotionele expressie. Door baby’s en kinderen te helpen deze ervaring te integreren, wordt een grotere innerlijke vrijheid en een diepere band tussen kind en ouder mogelijk. De workshop omvat onderwijs in seminar stijl, videobeelden van therapie met baby’s, ervaringsoefeningen en principes om met de ervaring van baby’s om te gaan.

We hebben het over:

  • Hoe het conventionele culturele begrip van baby’s ons beperkt in de manier waarop we ze in de wereld verwelkomen
  • De vier stadia van geboorte vanuit het perspectief van een baby (in tegenstelling tot de drie stadia van geboorte vanuit verloskundig perspectief) en hoe elk van deze stadia ons als persoon kan beïnvloeden.
  • Hoe elk van de geboorte stadia kan leiden tot specifieke kernovertuigingen en levensuitspraken.
  • Hoe onopgeloste prenatale en geboortetrauma’s in de eerste negen maanden van het leven de hechting kunnen beïnvloeden.
  • Hoe we op een nieuwe, meer accurate en empathische manier kunnen leren luisteren naar baby’s en naar onze eigen vroege ervaringen.
  • Hoe we ouders kunnen ondersteunen om het geboorteverhaal van hun baby te herkennen, meer zelfempathie te ontwikkelen en empathisch bewustzijn te brengen in de ervaring van de baby.

 

Deelnameprijs

€ 523 excl. btw / Incl. lunch

 

Locatie

Heerlijckyt Van Elsmeren - Geetbets - BE

 

Info en inschrijven

www.birthimprints.com