Partners

Onze VBOV-partners

Deze commerciële partners sloten een partnership af met de VBOV vzw. Zij zijn doorgaans op alle VBOV-evenementen aanwezig om hun producten en/of diensten voor te stellen aan de aanwezigen en genieten o.a. van advertentieruimte in het TVV.

Perrigo

Logo Perrigo

Sinds onze oprichting in 1987 heeft Perrigo, het vroegere Omega Pharma, 1 doel voor ogen: jouw leven beter maken! Ons uitgebreide gamma van hoogkwalitatieve voorschriftvrije geneesmiddelen, gezondheidsproducten en cosmetica maken jou gezonder, mooier en sportiever. Dit realiseren we in nauwe samenwerking met apothekers en artsen. Perrigo heeft topmerken specifiek gericht naar baby's en (toekomstige) mama's.

Galenco baby, je bewust mildere keuze
Physiomeral het goede van zeewater om beter te kunnen ademen
Bio-oilN°1 in huidstriemen bij de apotheek
Davitamonondersteunt het immuunsysteem
Dermalexverzorging voor de gevoelige en droge huid

Advertentie Davitamon.

www.perrigo.be

 

Pampers

Logo Pampers

De aanrakingen van een moeder kunnen er voor zorgen dat zelfs de kleinste pasgeborene zich veilig voelt in deze grote nieuwe wereld. Het is belangrijk dat zijn gevoelige huid speciale zorg krijgt. Daarom omringen Pampers Premium Protection luiers zijn huidje in alle zachtheid en geborgenheid.

Bezoek www.pampers.be voor meer informatie over dit product. 

Weleda

Logo Weleda Baby

Weleda ontwikkelt al sinds 1921 eerlijke producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle producten van Weleda dragen het NATRUE-kenmerk, het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica.

Weleda Mama- en Babyverzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk, 80% biologisch en vrij van synthetische stoffen. Ook zijn ze mild, veilig en geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met vroedvrouwen en apothekers.

www.weleda.be

Mustela

Logo Mustela

Mustela, sedert meer dan 60 jaar specialist van de babyhuid, leidt onophoudelijk nieuw onderzoek om de behoeften en de specifieke kenmerken van de babyhuid te begrijpen. Met deze unieke expertise, nu versterkt door nieuwe grote ontdekkingen, biedt Mustela alle baby's en hun moeders verzorgingsproducten aan die steeds effectiever, veiliger en natuurlijker zijn.

www.mustela.be

 

Parentia

Logo Parentia

Parentia is het grootste kinderbijslagfonds van Vlaanderen en Brussel. Wij zorgen voor een stipte en correcte uitbetaling van het kraamgeld (startbedrag) en de kinderbijslag (groeipakket). Maar Parentia doet meer! Wij helpen ouders bij alles wat met de administratie van hun gezin te maken heeft en zijn hun vaste inspiratiebron met leuke en handige tips. Parentia: Vanaf het begin, bij elk gezin.
www.parentia.be

Lansinoh

Logo Lansinoh

Een hechte band creëren, dat is de roeping van Lansinoh. Lansinoh wil ouders begeleiden bij het opbouwen van deze unieke band met hun kind zodat deze een leven lang blijft bestaan. Daarom ontwikkelen wij producten die hen dicht bij elkaar houden en hen helpen deze speciale band via borstvoeding nog te versterken. Wij focussen ons onderzoek daarom op de vier belangrijkste pijlers om mama’s te ondersteunen.  Producten om te verzorgen, afkolven, bewaren en voeden.

Overzicht huurkolven.

https://www.lansinoh.be/

Bomedys

Logo Multi Mam       Logo Philips Avent      Logo WaterWipes

Bomedys heeft reeds 30 jaar ervaring in distributie naar o.a. apotheken, babyshops en health stores.
Onze focus ligt op het strategische segment "moeder & baby" waar innovatieve, consumentvriendelijke (para) farmaceutische producten en medische hulpmiddelen aangeboden worden.

Multi-Mam
De unieke kompressen behandelen en voorkomen pijn bij borstvoeding door schadelijke micro-organismen te neutraliseren en het natuurlijke genezingsproces te ondersteunen. 100% natuurlijk en plantaardig product, Medical Device.
www.multi-mam.nl

Waterwipes
De meest zuivere babydoekjes door hun unieke en gepatenteerde technologie op basis van slechts 99,9% water en 0,1% fruitextract. Parfum-, geur- en alcoholvrij (100% chemical free). Geschikt vanaf de geboorte voor de gevoelige babyhuid. Geschikt alternatief voor een washandje en water.
www.waterwipes.be

Philips Avent elektrische borstkolf 

Deze meest geavanceerde Natural Motion Technologie combineert zuigkracht en tepelstimulatie, net als bij een baby voor een snellere, natuurlijke melkstroom. Het siliconen kussen past zich voorzichtig aan de vorm en de grootte van de tepel aan. Met unieke comfortabele rechte kolfpositie, zonder naar voren te moeten buigen. 

www.philips.be

Medela

Logo Medela

 

Welkom bij Medela

Al bijna 60 jaar ontwikkelt Medela hoogwaardige producten rondom borstvoeding. We doen dit op basis van intensief en jarenlang wetenschappelijk onderzoek, in samenwerking met vooraanstaande onderzoekers wereldwijd. Door deze onderzoeken leren we steeds meer over lactatie, moedermelk, het natuurlijke drinkgedrag van de baby en de anatomie van de borst. Met al deze inzichten willen wij de moeder en ook jullie als professional ondersteunen, om de borstvoedingservaring van moeder en kind nog beter en prettiger te maken.

 

Gezondheid van moeder en baby centraal

De producten en voorlichtingsmaterialen van Medela zijn erop gericht om de gezondheid van moeder en baby te bevorderen met behulp van de belangrijke voordelen van moedermelk. Medela stelt zich ten doel moeders te helpen zo lang mogelijk borstvoeding te geven en om gedetailleerde informatie te verstrekken

www.medela.be/borstvoeding-professionals

 

 

My Family
Logo MyFamily

 

MyFamily is een van de uitbetalers van het Groeipakket (de vroegere kinderbijslag), erkend door Kind & Gezin. MyFamily wil kinderen – en de gezinnen waarin zij opgroeien – meer kansen bieden om zich succesvol en gelukkig te ontplooien in de wereld van morgen. Dat doet ze door (toekomstige) gezinnen laagdrempelig te informeren en hen bij te staan met alles wat te maken heeft met het Startbedrag en Groeipakket. Zodat ouders kunnen focussen op wat écht telt: quality time met het gezin.

www.myfamily.be

 

    


Partnership aanvragen

Wilt u ook met ons samenwerken?

Samenwerken met ons kan op verschillende wijzen. Klik op onderstaande linken voor meer informatie.

  • Adverteren in ons tweemaandelijks tijdschrift
  • Deelnemen aan de VBOV congressen d.m.v. een beursstand/inlassing in de congresmap/opname van uw logo op onze publicaties
  • Een partnership aangaan
  • Steun onze projecten in Senegal en Rwanda - Vroedvrouwen Verleggen Grenzen
  • Ondersteuning van bijscholing voor focusgroepen

 

Voorwaarden tot samenwerking
  • U respecteert in uw samenwerking met de VBOV de door ons ondertekende WHO-code voor het op de markt brengen van vervangingsmiddelen voor moedermelk
  • De redactie van het Tijdschrift voor Vroedvrouwen accepteert geen advertenties van kunstmatige zuigelingenvoeding, tabakswaren, alcohol en middelen die niet bijdragen aan het welbevinden van moeder en kind

 

Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen?

Aarzel niet om onze communicatiemedewerker te contacteren via communicatie@vroedvrouwen.be.