Partners

Onze VBOV-partners

Deze commerciële partners sloten een partnership af met de VBOV vzw. Zij zijn doorgaans op alle VBOV-evenementen aanwezig om hun producten en/of diensten voor te stellen aan de aanwezigen en genieten o.a. van advertentieruimte in het TVV.

Perrigo

Perrigo

 

Sinds onze oprichting in 1987 heeft Perrigo, het vroegere Omega Pharma, 1 doel voor ogen: jouw leven beter maken! Ons uitgebreide gamma van hoogkwalitatieve voorschriftvrije geneesmiddelen, gezondheidsproducten en cosmetica maken jou gezonder, mooier en sportiever. Dit realiseren we in nauwe samenwerking met apothekers en artsen. Perrigo heeft topmerken specifiek gericht naar baby's en (toekomstige) mama's.

Galenco baby, je bewust mildere keuze
Physiomeral het goede van zeewater om beter te kunnen ademen
Bio-oilN°1 in huidstriemen bij de apotheek
Davitamonondersteunt het immuunsysteem
Dermalexeen gezonde huid, voor iedereen

Kalip’tus Baby Borstbalsem, verzacht het borstcomfort

www.perrigo.be

 

Pampers

Logo Pampers

De aanrakingen van een moeder kunnen er voor zorgen dat zelfs de kleinste pasgeborene zich veilig voelt in deze grote nieuwe wereld. Het is belangrijk dat zijn gevoelige huid speciale zorg krijgt. Daarom omringen Pampers Premium Protection luiers zijn huidje in alle zachtheid en geborgenheid.

Bezoek www.pampers.be voor meer informatie over dit product. 

Weleda

Logo Weleda Baby

Weleda ontwikkelt al sinds 1921 eerlijke producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle producten van Weleda dragen het NATRUE-kenmerk, het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica.

Weleda Mama- en Babyverzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk, 80% biologisch en vrij van synthetische stoffen. Ook zijn ze mild, veilig en geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met vroedvrouwen en apothekers.

www.weleda.be

Mustela

Logo Mustela

 

 

Mustela, sedert meer dan 60 jaar specialist van de babyhuid, leidt onophoudelijk nieuw onderzoek om de behoeften en de specifieke kenmerken van de babyhuid te begrijpen. Met deze unieke expertise, nu versterkt door nieuwe grote ontdekkingen, biedt Mustela alle baby's en hun moeders verzorgingsproducten aan die steeds effectiever, veiliger en natuurlijker zijn.

www.mustela.be

 

Parentia

Logo Parentia


Parentia is het grootste kinderbijslagfonds van Vlaanderen en Brussel. Wij zorgen voor een stipte en correcte uitbetaling van het kraamgeld (startbedrag) en de kinderbijslag (groeipakket). Maar Parentia doet meer! Wij helpen ouders bij alles wat met de administratie van hun gezin te maken heeft en zijn hun vaste inspiratiebron met leuke en handige tips. Parentia: Vanaf het begin, bij elk gezin.
www.parentia.be

Lansinoh

Logo Lansinoh

Een hechte band creëren, dat is de roeping van Lansinoh. Lansinoh wil ouders begeleiden bij het opbouwen van deze unieke band met hun kind zodat deze een leven lang blijft bestaan. Daarom ontwikkelen wij producten die hen dicht bij elkaar houden en hen helpen deze speciale band via borstvoeding nog te versterken. Wij focussen ons onderzoek daarom op de vier belangrijkste pijlers om mama’s te ondersteunen.  Producten om te verzorgen, afkolven, bewaren en voeden.

Overzicht huurkolven.

https://www.lansinoh.be/

Bomedys

Logo Multi Mam    Logo Philips Avent  Logo WaterWipes  Logo Elvie

 

Bomedys heeft reeds 30 jaar ervaring in distributie naar o.a. apotheken, babyshops en health stores met segment "moeder & baby".

Multi-Mamunieke kompressen behandelen en voorkomen pijn bij borstvoeding door schadelijke micro-organismen te neutraliseren en het natuurlijke genezingsproces te ondersteunen. 

Waterwipes, de meest zuivere babydoekjes ter wereld, binnenkort ook 100% biologisch afbreekbaar. 

Philips Avent elektrische borstkolf, deze meest geavanceerde Natural Motion Technologie combineert zuigkracht en tepelstimulatie, net als bij een baby voor een snellere, natuurlijke melkstroom. 

Elvie Trainer, een bekroonde kegeltrainer voor een sterkere bekkenbodemspieren.

Elvie Pump's werelds eerste stille, draagbare borstkolf. 

Medela

Logo Medela

 

Welkom bij Medela

Al bijna 60 jaar ontwikkelt Medela hoogwaardige producten rondom borstvoeding. We doen dit op basis van intensief en jarenlang wetenschappelijk onderzoek, in samenwerking met vooraanstaande onderzoekers wereldwijd. Door deze onderzoeken leren we steeds meer over lactatie, moedermelk, het natuurlijke drinkgedrag van de baby en de anatomie van de borst. Met al deze inzichten willen wij de moeder en ook jullie als professional ondersteunen, om de borstvoedingservaring van moeder en kind nog beter en prettiger te maken.

Gezondheid van moeder en baby centraal

De producten en voorlichtingsmaterialen van Medela zijn erop gericht om de gezondheid van moeder en baby te bevorderen met behulp van de belangrijke voordelen van moedermelk. Medela stelt zich ten doel moeders te helpen zo lang mogelijk borstvoeding te geven en om gedetailleerde informatie te verstrekken

www.medela.be/borstvoeding-professionals

My Family
Logo MyFamily

MyFamily is een van de uitbetalers van het Groeipakket (de vroegere kinderbijslag), erkend door Kind & Gezin. MyFamily wil kinderen – en de gezinnen waarin zij opgroeien – meer kansen bieden om zich succesvol en gelukkig te ontplooien in de wereld van morgen. Dat doet ze door (toekomstige) gezinnen laagdrempelig te informeren en hen bij te staan met alles wat te maken heeft met het Startbedrag en Groeipakket. Zodat ouders kunnen focussen op wat écht telt: quality time met het gezin.

www.myfamily.be

 

    


Partnership aanvragen

Wilt u ook met ons samenwerken?

Samenwerken met ons kan op verschillende wijzen. 

  • Adverteren in ons tweemaandelijks tijdschrift
  • Deelnemen aan de VBOV congressen d.m.v. een beursstand/inlassing in de congresmap/opname van uw logo op onze publicaties
  • Een partnership aangaan
  • Steun onze projecten in Senegal en Rwanda - Vroedvrouwen Verleggen Grenzen
  • Ondersteuning van bijscholing voor focusgroepen

 

Voorwaarden tot samenwerking
  • U respecteert in uw samenwerking met de VBOV de door ons ondertekende WHO-code voor het op de markt brengen van vervangingsmiddelen voor moedermelk
  • De redactie van het Tijdschrift voor Vroedvrouwen accepteert geen advertenties van kunstmatige zuigelingenvoeding, tabakswaren, alcohol en middelen die niet bijdragen aan het welbevinden van moeder en kind

 

Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen?

Aarzel niet om onze communicatiemedewerker te contacteren via communicatie@vroedvrouwen.be.