Partners

Onze VBOV-partners

Deze commerciële partners sloten een partnership af met de VBOV vzw. Zij zijn doorgaans op alle VBOV-evenementen aanwezig om hun producten en/of diensten voor te stellen aan de aanwezigen en genieten o.a. van advertentieruimte in het TVV. Op deze pagina vind je eveneens meer info over de stalen en folders die ze gratis aanbieden.

Infino

Logo Infino
 

Infino is een van de uitbetalers van het Groeipakket. Wij zorgen voor correcte en actuele informatie, begripvolle adviezen, online zelfbediening en toolkits, een vaste contactpersoon, een hart voor een duurzame toekomst… Zowel voor het gezin als voor iedereen die betrokken is. Want “it takes a village to raise a child”. Ook jij bent een belangrijk deel van dat dorp. Krijg je vragen over het startbedrag en het Groeipakket? Infino helpt je graag verder! En daarnaast betalen we stipt en correct het Groeipakket uit, dat spreekt voor zich. 

Waarom kiezen voor Infino? www.infino.be  

Bestel of download hier het zwangerschapsboek, flyers, checklists voor ouders, affiches en banners.

Pampers
Logo Pampers

De aanrakingen van een moeder kunnen er voor zorgen dat zelfs de kleinste pasgeborene zich veilig voelt in deze grote nieuwe wereld. Het is belangrijk dat zijn gevoelige huid speciale zorg krijgt. Daarom omringen Pampers Premium Protection luiers zijn huidje in alle zachtheid en geborgenheid.

Bezoek www.pampers.be voor meer informatie over dit product. 

Willen jullie brochures over “Hoe verschonen?” of de “Ontlasting kleurenkaart” of meer informatie over luiers of doekjes, stuur een mailtje naar pampersprof.im@pg.com.

Weleda

Logo Weleda Baby

Weleda ontwikkelt al sinds 1921 eerlijke producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle producten van Weleda dragen het NATRUE-kenmerk, het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica.

Weleda Mama- en Babyverzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk, 80% biologisch en vrij van synthetische stoffen. Ook zijn ze mild, veilig en geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met vroedvrouwen en apothekers.

www.weleda.be

Bestel hier staaltjes of folders van Weleda

Vragen en informatie? professionals@weleda.be

Mustela

Logo Mustela

 

 

Mustela, sedert meer dan 60 jaar specialist van de babyhuid, leidt onophoudelijk nieuw onderzoek om de behoeften en de specifieke kenmerken van de babyhuid te begrijpen. Met deze unieke expertise, nu versterkt door nieuwe grote ontdekkingen, biedt Mustela alle baby's en hun moeders verzorgingsproducten aan die steeds effectiever, veiliger en natuurlijker zijn.

www.mustela.be

 

Parentia

Logo Parentia


Parentia is het grootste kinderbijslagfonds van Vlaanderen en Brussel. Wij zorgen voor een stipte en correcte uitbetaling van het kraamgeld (startbedrag) en de kinderbijslag (groeipakket). Maar Parentia doet meer! Wij helpen ouders bij alles wat met de administratie van hun gezin te maken heeft en zijn hun vaste inspiratiebron met leuke en handige tips. Parentia: Vanaf het begin, bij elk gezin.
www.parentia.be

Bestel hier gratis handig materiaal om je zwangere cliënten te informeren over het startbedrag, het Groeipakket en hun gezinsadministratie.

We sturen je Parentia-kit zo snel mogelijk naar je op!

Lansinoh

Logo Lansinoh

Een hechte band creëren, dat is de roeping van Lansinoh. Lansinoh wil ouders begeleiden bij het opbouwen van deze unieke band met hun kind zodat deze een leven lang blijft bestaan. Daarom ontwikkelen wij producten die hen dicht bij elkaar houden en hen helpen deze speciale band via borstvoeding nog te versterken. Wij focussen ons onderzoek daarom op de vier belangrijkste pijlers om mama’s te ondersteunen.  Producten om te verzorgen, afkolven, bewaren en voeden.

Overzicht huurkolven.

https://www.lansinoh.be/

Bestel hier een stalenpakket met samples van HPA Lanoline-crème, Blue Lock-borstkompressen, een specifiek product om te ontdekken en informatiebrochures over borstvoeding, geschreven door onze IBCLC lactatiekundige.

Bomedys

Logo Multi Mam        Logo Philips Avent    Logo WaterWipes    Logo Elvie

 

Bomedys heeft reeds 30 jaar ervaring in distributie naar o.a. apotheken, babyshops en health stores met segment "moeder & baby".

Multi-Mamunieke kompressen behandelen en voorkomen pijn bij borstvoeding door schadelijke micro-organismen te neutraliseren en het natuurlijke genezingsproces te ondersteunen. Multi-Mam Protect bevat 0% lanoline en is 100% vegan voor de verzorging van de tepels

Waterwipes, de meest zuivere babydoekjes ter wereld, slechts 2 ingrediënten en 100% biologisch afbreekbaar. Bovendien “Microbiomefriendly”.

Philips Avent elektrische borstkolf, deze meest geavanceerde Natural Motion Technologie combineert zuigkracht en tepelstimulatie, net als bij een baby voor een snellere, natuurlijke melkstroom. 

Elvie Trainer, een bekroonde kegeltrainer voor een sterkere bekkenbodemspieren.

Elvie Pump's werelds eerste stille, draagbare borstkolf. 

Elvie Stride, handsfree elektrische borstkolf van ziekenhuiskwaliteit (300mmHg), ultrastil dankzij geluidsreductietechnologie.

Wens je stalen of folders van Multi-Mam, Waterwipes, Philips Avent of Elvie? Mail naar ilse.saenen@bomedys.be

Medela

Logo Medela

 

Welkom bij Medela

Al bijna 60 jaar ontwikkelt Medela hoogwaardige producten rondom borstvoeding. We doen dit op basis van intensief en jarenlang wetenschappelijk onderzoek, in samenwerking met vooraanstaande onderzoekers wereldwijd. Door deze onderzoeken leren we steeds meer over lactatie, moedermelk, het natuurlijke drinkgedrag van de baby en de anatomie van de borst. Met al deze inzichten willen wij de moeder en ook jullie als professional ondersteunen, om de borstvoedingservaring van moeder en kind nog beter en prettiger te maken.

Gezondheid van moeder en baby centraal

De producten en voorlichtingsmaterialen van Medela zijn erop gericht om de gezondheid van moeder en baby te bevorderen met behulp van de belangrijke voordelen van moedermelk. Medela stelt zich ten doel moeders te helpen zo lang mogelijk borstvoeding te geven en om gedetailleerde informatie te verstrekken

www.medela.be/kenniscentrum

My Family
Logo MyFamily

MyFamily is een van de uitbetalers van het Groeipakket (de vroegere kinderbijslag), erkend door Kind & Gezin. MyFamily wil kinderen – en de gezinnen waarin zij opgroeien – meer kansen bieden om zich succesvol en gelukkig te ontplooien in de wereld van morgen. Dat doet ze door (toekomstige) gezinnen laagdrempelig te informeren en hen bij te staan met alles wat te maken heeft met het Startbedrag en Groeipakket. Zodat ouders kunnen focussen op wat écht telt: quality time met het gezin.

www.myfamily.be

Wens je papieren versies startbedrag aanvragen, zwangerschapschecklists of Groeipakket brochures? Mail naar we.take.care@myfamily.be

Metagenics


Metagenics

Metarelax   bactiol

 

Over Metagenics

Het is de missie van Metagenics om met hoogwaardige micronutritie gezondheidsprofessionals te helpen mensen een gezonder en gelukkiger leven te laten leiden. Ook voor moeder en kind bieden we uitgebalanceerde voedingssupplementen die tegemoet komen aan specifieke behoeften tijdens verschillende levensfases, zoals zwangerschap en babytijd.

Ontdek ons volledig gamma op www.metagenics.eu.

MetaRelax® - Een goed opneembaar magnesiumsupplement op basis van  magnesiumglycerofosfaat, actieve B-vitamines (Metafolin®) en vitamine D. Magnesium & folaat bieden een ondersteunende werking bij heel wat ongemakken die een zwangerschap met zich meebrengt, zoals vermoeidheid en moeheid. 

Bactiol®Druppels Microbiotica  - unieke mix van levende bacteriën (Lactocaseibacillus  rhamnosus LGG® en Bifidobacterium lactis BB-12®) in een handig druppelflesje voor kinderen, geschikt vanaf de geboorte 

Neem contact op met annick.vanhuele@metagenics.com voor meer informatie over onze oplossingen.

Protectis

Logo Protectis

Caring for people’s health as a trusted partner. Dat zit in het hart van alles wat we doen bij EG. Een goede gezondheid voor iedereen, dat is het allerbelangrijkste. EG is een farmaceutisch bedrijf met ruim 43 jaar ervaring. Naast de bijna 700 generische geneesmiddelen, bevat EG een breed gamma van innovatieve voedingssupplementen zoals Protectis.

Protectis is een unieke combinatie van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D3 en miljoenen bacteriën Lactobacillus reuteri Protectis die levend in de darmen terecht komen. Vitamine D3 draagt bij tot het behoud van een goede werking van het immuunsysteem. Lactobacillus reuteri Protectis werd bestudeerd in 191 klinische studies op eindproduct en is daarmee de meest wetenschappelijk bestudeerde bacteriestam op de Belgische markt. Protectis is volledig veilig te gebruiken vanaf de geboorte.

Ontdek meer over Protectis en het gamma voor de hele familie op www.protectis.be

Wil je graag Protectis pakketten voor vroedvrouwen met o.m. een staal van Protectis EasyDrops, wetenschappelijke brochures, promokaarten, enz.? Mail naar info@protectis.be

Yun

Logo Yun

Na meer dan 10 jaar onderzoek aan de Universiteit Antwerpen ontstond YUN Probiotherapy. YUN gebruikt goede levende bacteriën, lactobacillen, om het microbioom te herstellen en te versterken. Het YUN BBY-gamma is een 100% microbioomveilige huidverzorging die veilig en effectief is voor de allerkleinsten. Zo beschermen onze producten de gevoelige babyhuid elke dag opnieuw, voor altijd. 
www.yun.be

Wens je stalen of leaflets van BBY (babyverzorging), ACN (acne symptomen en onzuiverheden) en VGN (intieme hygiëne) aanbieden? Mail naar sophie@yun.be


Partnership aanvragen

Wilt u ook met ons samenwerken?

Samenwerken met ons kan op verschillende wijzen. 

  • Adverteren in ons tweemaandelijks tijdschrift
  • Deelnemen aan de VBOV congressen d.m.v. een beursstand/inlassing in de congresmap/opname van uw logo op onze publicaties
  • Een partnership aangaan
  • Steun onze projecten in Senegal en Rwanda - Vroedvrouwen Verleggen Grenzen
  • Ondersteuning van bijscholing voor focusgroepen

 

Voorwaarden tot samenwerking
  • U respecteert in uw samenwerking met de VBOV de door ons ondertekende WHO-code voor het op de markt brengen van vervangingsmiddelen voor moedermelk
  • De redactie van het Tijdschrift voor Vroedvrouwen accepteert geen advertenties van kunstmatige zuigelingenvoeding, tabakswaren, alcohol en middelen die niet bijdragen aan het welbevinden van moeder en kind

 

Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen?

Aarzel niet om onze communicatiemedewerker te contacteren via communicatie@vroedvrouwen.be.