Limburgs Vroedvrouwen Congres - PXL en UHasselt, Hasselt

Datum

De UHasselt en de Hogeschool PXL slaan de handen in elkaar en gaan het engagement aan om jaarlijks, het Limburgse Vroedvrouwencongres te organiseren. Dit academiejaar is het centrale thema de STAN materie. Op dit congres wordt zowel de STAN materie opnieuw aangeboden, met casussen die uit de praktijk afkomstig zijn en wordt de mogelijkheid geboden om op het einde van de vorming aan een examen deel te nemen. Verder biedt het ook nog de mogelijkheid om actuele thema’s uit het vroedkundig veld te behandelen.


Wil je graag je kennis onderhouden over foetale monitoring en blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied? Hou dan zeker donderdag 22 april 2021 vrij voor de eerste vormingsnamiddag die de Universiteit Hasselt en de Hogeschool PXL organiseren. Via voordrachten en praktijkervaringen wil het congres inspireren, handvatten aanbieden en prikkelen om blijven te leren.

 

Programma

Een officiële uitnodiging met het programma volgt later, maar blokkeer alvast donderdag 22 april 2021 van 13u00 - 17u00 in uw agenda.

 

Deelnameprijs

 

 

Locatie

Elfde-Liniestraat 24
3500 Hasselt

 

Informatie en inschrijven