Oproep deelname onderzoek over gebruik van technologie door zorgverleners

Het eMIND-project van de AP Hogeschool Antwerpen doet onderzoek naar het gebruik van technologie door zorgverleners. Om als zorgverlener met technologie te werken, moet je je technologisch wendbaar opstellen tussen jouw zorgen aan de patiënt en het gebruik van zorgtechnologie. Onder technologische wendbaarheid wordt het leren omgaan met, en organiseren van, nieuwe ICT binnen de zorg verstaan. Het doel is exploreren van de huidige technologische wendbaarheid van van vroedvrouwen, verpleegkundigen en ergotherapeuten in Vlaanderen.

Binnen het eMIND-project lopen verschillende deelstudies, graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan één of twee van deze onderzoeken:

  • Ben jij vroedvrouw en werkzaam in de zorg in Vlaanderen? Vul dan deze vragenlijst in! Wij willen iedereen horen, vroedvrouwen die veel en weinig met technologie werken. De vragenlijst duurt gemiddeld 11 minuten: https://surveys.ap.be/limesurvey/index.php/621144?lang=nl

  • Ben jij heel geïnteresseerd in zorgtechnologie en gebruik jij dit als één van de eerste van jouw team? Ben jij dus een early adopter op vlak van technologie? Wil jij jouw ervaringen delen in een online interview van 30 minuten? Stuur dan een mailtje naar roxanne.bleijenbergh@ap.be.

Meer informatie? https://www.ap.be/project/emind-emidwifery-occupational-therapy-nursing-digitalisation

Technologie