Opleiding Richtlijnontwikkeling - CEBAM, Leuven

Datum

Klinische richtlijnen winnen steeds meer aan belang. Mogelijk is de methodiek van richtlijnontwikkeling en -adaptatie reeds gekend of werk je reeds mee aan richtlijnontwikkeling. Indien je je kennis omtrent deze methodiek willen uitbreiden of opfrissen, dan is onze opleiding "Richtlijnontwikkeling" misschien iets voor jou. 

De opleiding is een driedaagse met terugkomdag in 2022. De lesdagen op 1 en 22 oktober zijn online.
 

DOELGROEP: Alle geïnteresseerden in evidence-based richtlijnontwikkeling en -adaptatie. Bijzondere aandacht voor zorgverleners met een actief engagement in de Werkgroep Ontwikkeling Richtlijnen Eerste Lijn (WOREL) en huisartsen in opleiding.
 

DOEL: Beginnende richtlijnontwikkelaars gidsen doorheen de methodologische stappen van richtlijnontwikkeling en richtlijnadaptatie.
 

Programma

Download het programma.

 

Deelnameprijs

345 euro voor de 3 dagen (inclusief alle lesmateriaal en catering op 19/11) 
 

Locatie

De lesdag op 19 november heeft plaats in vergaderzaal “Kop van Kessel-Lo” (1e verdieping, Leuvensestraat 18 te 3010 Leuven; op wandelafstand van station Leuven, betaalparking nabij.) De terugkomdag in 2022 is online of op locatie, nog te bepalen.
 

Informatie en inschrijven

Inschrijven kan tot 22 september 2021. Meer praktische info + inschrijven kan via volgende link: https://www.cebam.be/products/richtlijnontwikkeling-3dagen-terugkomdag