Adviesmarkten: Ondernemers op een Kruispunt - Integraal vzw, Oostkamp

Datum

Voor al wie als zelfstandige, bedrijfsleider of vrij beroep op zoek is naar concrete antwoorden op persoonlijke vragen over sleutelthema’s van ondernemen zoals het overlaten, verkopen of stopzetten van een zaak, de waardebepaling van de zaak, het starten of overnemen van een eigen zaak, de pensioenregeling voor zelfstandigen, latere sociale bescherming, personeelskwesties, subsidie- en financieringsmogelijkheden, vastgoedadvies, successie- en financiële toekomstplanning, carrièrebegeleiding en zoveel meer?

Maak dan zeker je afspraken met onze praktijkspecialisten voor je individuele adviesgesprekken! Neem op dinsdagavond 7 juni 2022 (Van der Valk Hotel te Oostkamp) of op donderdagavond 9 juni 2022 (Best Western Plus Aldhem hotel te Grobbendonk) deel aan één van onze 2 Adviesmarkten 'Ondernemers op een Kruispunt'. 

 

Programma

Lees hier het programma.

 

Deelnameprijs

35 euro per persoon (+ BTW) voor leden/klanten van al onze partnerorganisaties (zie onze partner- en sectororganisaties onder de rubriek ‘Partners’ op deze website). Niet-leden/klanten betalen: 45 euro per persoon (+ BTW). De deelnamekost kan je 100% inbrengen als beroepskost. 
 

Bij het onthaal voorzien wij een broodjesbuffet met koffie en andere dranken.

 

Locatie

Hotel Van der Valk Brugge-Oostkamp
Kapellestraat 146,
8020 Oostkamp
Dinsdagavond 7 juni 2022
Doorlopend open van 19u tot 22u.

 

Informatie en inschrijven

Schrijf hier in.

Meer info: ondernemers-op-een-kruispunt.com