Boost je kennis met de VIVEL Academie Summerschool (leerpakket tijdens de zomerperiode, op jouw tempo) - VIVEL

Datum

Deze zomer biedt VIVEL drie unieke cursussen aan, ontworpen om je vaardigheden te vergroten. Dit leerpakket maakt het mogelijk om tijdens de zomer, op jouw tempo kostenloos je vaardigheden te versterken. Bovendien ondersteunt dit je professionele accreditatie en maximaliseert dit pakket je opleidingsuren binnen jouw organisatie. Maar vooral, het is inhoudelijk relevant en actueler dan ooit.

Deze opleidingen werd opgemaakt in samenwerking met de specifieke experts van onze partnerorganisaties.

 

Programma
  • Sterk Sociaal werk
    Inhoud: verken de nieuwste strategieën en benaderingen in sociaal werk en leer hoe je complexe cliëntsituaties effectief kunt managen. Waarom volgen? Vergroot je begrip van sociaal werk en versterk je vermogen om uitdagende situaties aan te pakken.
  • HALT2Diabetes en Bewegen op Verwijzing
    Inhoud: leer hoe je preventieve interventies toepast in de praktijk om diabetes type 2 effectief tegen te gaan en het belang van beweging te integreren in behandelingen. Waarom volgen? Verbreed je kennis over preventieve zorg en ontvang praktische tools die direct toepasbaar zijn in jouw praktijk of organisatie!

  • Onder 4 Ogen
    Inhoud: ontwikkel je communicatieve vaardigheden om de interactie met patiënten en collega’s te verbeteren. Waarom volgen? Verbeter je gesprekstechnieken, installeer handvaten, en bouw sterkere relaties op binnen je professionele netwerk.

 

Deelnameprijs

Gratis

 

Locatie

Online

 

Informatie en inschrijven

vivel.be