VBOV vorming: BV 2021 niet-leden

Deelnemersgegevens

Ik schrijf mij in voor het VBOV-Borstvoedingscongres 2021 als:

Type deelnemer
Tewerkstelling
Meerdere opties zijn mogelijk.

 

Jouw postadres zal enkel door VBOV vzw gebruikt worden in kader van activiteiten als deelnemer aan VBOV-Borstvoedingscongres. 

 

Adresgegevens
Inschrijvingsformulier

Ik schrijf me in als niet-VBOV lid voor het borstvoedingscongres en ga hiermee akkoord met de inschrijvings- en annulatievoorwaarden.

Je deelnameprijs voor het borstvoedingscongres bedraagt (in euro):

130
Factuur
Betaalt jouw werkgever of wens je in kader van jouw boekhouding een factuur?
Vink 'ja' aan en noteer  de juiste facturatiegegevens. 
Factuurgegevens

Na het indienen van dit formulier, word je automatisch toegeleid naar een online betaalmogelijkheid.

 

Betaalt jouw werkgever?

Wanneer je op indienen klikt, kan je vervolgens de online betaalmogelijkheid annuleren. Vervolgens ontvang je een automatische mailing dat jouw betaling mislukt is. Je ontvangt per mail een factuur met de nodige betaalgegevens om jouw inschrijving te voltooien. 

 

 

 

Inschrijvings- en annulatievoorwaarden

  • Bij inschrijving aanvaardt u de algemene inschrijvings- en annulatievoorwaarden.
  • Inschrijven voor de studiedag is geldig en definitief via het aangegeven online inschrijvingsformulier of via mail aan info@vroedvrouwen.be.
  • Deelname aan de studiedag is enkel mogelijk na betaling van het inschrijvingsgeld. VBOV vzw kan u steeds vragen het bewijs van betaling voor te leggen.
  • dd 12/11/2021: Annuleringen zijn niet mogelijk. De webinar blijft toegankelijk t.e.m. 16/01/2022 met een persoonlijke code dat u in aanloop van de webinar zal toegestuurd krijgen.
  • Uw postadres, zoals via dit formulier meegedeeld of gekend in het ledenbestand VBOV vzw, kan door de vzw gebruikt worden om informatie naar uw postadres te versturen in kader van de activiteiten van het VBOV-Borstvoedingscongres.