Vroedvrouwenkring Midden West-Vlaanderen

Lieve vroedvrouwen,

Welkom bij onze kring Midden West-Vlaanderen! We zijn verheugd om jullie te verwelkomen in onze groep en we kijken uit naar een samenwerking vol ondersteuning, informatie en zorg voor elkaar en voor onze gezinnen die we begeleiden.

In ons beroep als vroedvrouwen spelen we een cruciale rol in het leven van vrouwen en hun gezinnen. We delen de vreugde van nieuwe beginnen en ondersteunen tijdens uitdagingen. Deze groep is een plek waar we samen kunnen komen om ervaringen te delen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Of je nu een doorgewinterde vroedvrouw bent of net begint aan je carrière, we zijn hier om elkaar te versterken.

Onze missie is duidelijk: elkaar ondersteunen in ons werk, elkaar informeren over de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en bovenal zorgen voor elkaar als collega's en vrienden. We begrijpen dat het werk van een vroedvrouw soms uitdagend kan zijn, maar samen kunnen we die uitdagingen overwinnen en onze patiënten de best mogelijke zorg bieden.

Heb je vragen, behoefte aan advies of gewoon behoefte aan een luisterend oor? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor jullie klaar. Je kunt ons bereiken via het e-mailadres kringmwvl@outlook.be

Nogmaals welkom en laten we samen bouwen aan een sterke, ondersteunende vroedvrouwengemeenschap!

Met vriendelijke groet,

Manon Braeckeveldt & Gudrun Demyttenaere