Dank je wel van de schoonheidswereld

Bij de start van de week willen we een mooi initiatief met jullie delen, een erkenning en hart onder de riem in een toch wel zware periode.
Beauty- en massageprofessionals delen geschenkbonnen uit aan zorgverleners voor een gratis behandeling of verwenmoment. 

"De Belgische Beauty Federatie en de Belgische Massage Federatie, de 2 toonaangevende beroepsfederaties in de beauty- en massagesector, slaan de handen in elkaar om samen met alle massage- en beautyprofessionals van het land de zorgverstrekkers een hart onder de riem te steken. Ook de beroepsvereniging van reflexologen België, de Belgische vereniging voor gespecialiseerde voetverzorgers en de Belgische Shiatsu Federatie steunen mede dit initiatief!
Als blijk van dank en respect voor alles wat zij doen willen wij hen bedanken met een GRATIS verwenmoment. Hierbij zullen we uiteraard rekening houden met de woonplaats van de zorgverstrekker zodat hij/zij het verwenmoment kan beleven in de regio." 

Er werden al zo’n 13.000 bonnen geschonken, maar we vernamen dat het aantal zorgverstekkers dat zich tot nu toe aanmeldde voor een bon, nog een pak lager ligt. Alle info vindt u hier. 

Meer info over het initiatief kan u verkrijgen via mario.blokken@massagefed.be .