Vroedvrouwen voor De Warmste Week

logo warmste weekDe Warmste Week staat dit jaar in het teken van kansarmoede. Elk jaar organiseren vele vroedvrouwen acties of projecten voor het goede doel. De opbrengsten van de acties gaan naar de projecten die aansluiten bij het jaarthema.

We lijsten de acties en projecten van vroedvrouwen hieronder voor je op. Je kan de acties ondersteunen door een gift via de website van de Warmste Week.
Organiseer jij ook een actie of project en sta je (nog) niet in de lijst? Laat het ons weten via info@vroedvrouwen.be!

 

Acties Warmste Week 2022

  • Wandel je Warm: vroedvrouwenpraktijk Infans organiseert een wandeling. Lees meer.

  • Kerstballen met borsten: vier vroedvrouwen van de verloskamer in het UZ Leuven verkopen kerstballen waarop borsten gedrukt zijn. Lees meer

  • Inzamelactie PXL vroedkunde: vroedvrouwen en student vroedvrouwen van hogeschool PXL verkopen gelukspopjes. Je kan kan ook het gewicht van een snoeppot raden. Lees meer.

 

Projecten t.v.v. moeder-kindzorg Warmste Week 2022

  • De Bakermat: 'Warm zwanger'- kwetsbare zwangeren respectvol omringen en wegwijs maken in geboortetaal, babymassage en zelfzorg.

  • Expertisecentrum Kraamzorg De Kraamvogel vzw: kansen creëren bij jongeren om bewustzijn te vergroten rond de impact van ouderschap door laagdrempelige, niet-stigmatiserende informatiesessies te organiseren op school.