Openpraktijkendag - Domus Medica, in verschillende provincies

Datum

Programma

Op zaterdag 11 juni 2022 organiseert Domus Medica een tweede editie van de Openpraktijkendag, waarbij huisartsen uit verschillende provincies hun eigen praktijk voor een halve of volledige dag openstellen voor collega’s. Tijdens de Openpraktijkendag willen we u de kans geven om ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren aan de hand van de praktijk.

Dit jaar staat de Openpraktijkendag in het teken van ‘interdisciplinair samenwerken’ (samenwerking met paramedici zoals een VIHP en psycholoog, personeel in loondienst, inrichting van de praktijk, taakverdeling binnen de praktijk, de sociale kaart, samenwerking met andere praktijken, enzovoort). Op die manier kunt u kennismaken met één of meerdere aspecten van interdisciplinair samenwerken die voor uw praktijk een meerwaarde bieden. Het informele contact met andere zorgprofessionals kan bovendien tot een kruisbestuiving van ideeën leiden.

Datum

Zaterdag 11 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur


Deelnameprijs

Iedere huisarts dient zich individueel in te schrijven.

  • Leden van Domus Medica: €25
  • Niet-leden van Domus Medica: €45

Gezien het interdisciplinaire thema is uw volledige praktijkteam welkom op deze dag.

  • Leden van beroepsverenigingen BVP/Axxon/VBOV/VVKP: €25
  • Andere zorgverleners of medewerkers uit de praktijk: €45

Uw partner of één familielid mag u gratis vergezellen tijdens deze dag.


Locatie

De deelnemende praktijken zijn gevestigd in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant en Brussel.

Op de website van Domus Medica vindt u meer informatie over deze praktijken.

U staat in voor uw eigen vervoer.

 

Informatie en inschrijven

U kan zich inschrijven via het inschrijvingsformulier op onze website. Hierin geeft u aan welke praktijken u wenst te bezoeken en binnen welk tijdsblok. U kiest zelf hoeveel praktijken u wenst te bezoeken en hoeveel tijd u in elke praktijk wilt doorbrengen.

Houd er rekening mee dat uw inschrijving pas definitief is nadat u stap 2, het betalingsproces, volledig doorlopen hebt.

domusmedica.be