Webinar Hellpdag: ontwikkeling voor, tijden en na PE/HELLP voor moeder en kind - Hellp Stichting, online

Datum

Op zaterdag 6 november 2021 organiseert de Hellp Stichting haar jaarlijkse Hellpdag. Ook dit jaar zal de Hellpdag doorgaan als webinar.

Het thema van deze dag is "Ontwikkeling en zorg voor, tijdens en na PE/HELLP voor moeder en kind."

De Hellpdag van 2020 : “HELLP, waar moet ik op letten? Aandachtspunten na een pre-eclampsie of HELLP-zwangerschap." ging door als webinar en is voor de deelnemers opnieuw te bekijken. Voor meer informatie en voorwaarden, kan je mailen naar info@hellp.nl.

Voor wie is de Hellpdag bedoeld?

De Hellpdagen worden georganiseerd voor de PE/HELLP-vrouw, haar partner en directe omgeving.  Vele vragen kunnen beantwoord worden door de specialisten die op deze dag aanwezig zijn. Ook zorgprofessionals (in opleiding) zijn zeker ook van harte welkom. 

Ben je student of zorgprofessional? Geef dit aan tijdens je aanmelding, dan wordt er een certificaat voor studie- of nascholingspunten verstrekt.

 

Programma

https://www.hellp.nl/hellp-dag/

 

Deelnameprijs

Dankzij subsidie van het Ministerie van VWS kan de Hellpdag tegen een sterk gereduceerd tarief aangeboden worden. Voor deelname aan het webinar hanteren wij volgende prijzen:

Donateurs: €29,50 per persoon. 

Niet-Donateurs: €39,50 per persoon. 

Studenten: €29,50 per persoon.

 

Locatie

Online

 

Informatie en inschrijven

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@hellp.nl met daarin je naam en je mobiele telefoonnummer. Bij belangrijke/dringende zaken kunnen we dan contact met je opnemen.

Vervolgens kun je het verschuldigde bedrag overmaken naar NL03 RABO 0304 4170 41 t.n.v. Hellp Stichting. Vermeld hierbij dat het om de Hellpdag gaat en de naam waarmee je je via de mail hebt aangemeld.

Je kan ook gebruik maken van de IDEAL knoppen om je bijdrage voor de Hellpdag over te maken. Ook in dit geval vragen we je om een mail met je gegevens te sturen naar info@hellp.nl, zodat we een bevestiging van je aanmelding en de link voor de webinar kunnen sturen.

Aanmelden is mogelijk tot zaterdag 30 oktober 2021. Zodra de betaling verwerkt is, is je aanmelding definitief. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

Meer info: https://www.hellp.nl/hellp-dag/