Workshop introductie in HypnoBirthing voor vroedvrouwen - Hypnobirthing, Beveren

Datum

HypnoBirthing als manier voor ouders om zich voor te bereiden op de komst van hun kind. Dit komt steeds vaker voor. Deze ouders hebben geleerd hoe belangrijk het is om ontspannen naar de geboorte toe te leven, maar ook hoe onmisbaar een goede relatie met hun zorgverlener daarbij is.

Er is nu een workshop ontwikkeld, speciaal voor medische professionals die de basis filosofie van HypnoBirthing willen leren om ouders die voor deze methode kiezen te kunnen ondersteunen.

Deze workshop is zo opgezet dat het zorgverleners inzicht geeft in de filosofie, technieken en woordkeuze van HypnoBirthing en hoezeer dit van belang is bij het ondersteunen van barende moeders en hun naasten.

Hypnobirthing

Recente feedback:        

“Het was een geweldige workshop! Ik begrijp nu wat HypnoBirthing inhoudt en waarom het zo goed werkt. Ik kan zwangere veel beter uitleggen wat het is en ondersteunen.  Zeer aan te bevelen workshop voor iedere geboortezorgmedewerker!”

Melissa, Verloskundige in opleiding

 

Programma

10.00 tot 14.00 (inclusief lunch)

 

Deelnameprijs

€ 65,00 inclusief het Nederlandstalige boek HypnoBirthing, de Mongan methode, koffie, thee en lunch

 

Locatie

Brielstraat 83
9120 Melsele

 

Informatie en inschrijven

Aanmelden: https://www.enjoy-hypnobirthing.nl/online-workshop-introductie-in-hypnobirthing-voor-zorgverleners/

 

NB. Deelname aan deze introductie workshop geeft GEEN recht om daarna de HypnoBirthing cursus te mogen geven. Mocht je daar wel interesse in hebben, kijk dan hier voor informatie over de HypnoBirthing docentenopleiding: https://www.enjoy-hypnobirthing.nl/hypnobirthing-docentenopleidi