Workshop Introductie in HypnoBirthing voor vroedvrouwen - HypnoBirthing, online

Datum
 
Programma

Steeds meer vroedvrouwen krijgen van zwangere vrouwen de vraag : ‘Ik wil bevallen met HypnoBirthing®, kunt u mij daarin ondersteunen?’ En steeds meer zorgverleners zijn onder de indruk van de rust en het schijnbare gemak waarmee zo’n geboorte verloopt.

Bevallen hoef je niet te leren dat doet het lichaam. Maar voor veel westerse vrouwen is het moeilijk dit proces vanuit ontspanning te laten gebeuren.

Zoals u als vroedvrouw weet, is die ontspanning nou juist zo belangrijk om goed te kunnen bevallen.

HypnoBirthing als manier voor ouders om zich voor te bereiden op de komst van hun kind. Deze ouders hebben in de cursus geleerd hoe belangrijk het is om ontspannen naar de geboorte toe te leven, maar ook hoe onmisbaar een goede relatie met hun zorgverlener daarbij is.

Er is nu een workshop ontwikkeld, speciaal voor medische professionals die de basis filosofie van HypnoBirthing willen leren om ouders die voor deze methode kiezen te kunnen ondersteunen.

Deze workshop is zo opgezet dat het zorgverleners inzicht geeft in de filosofie, technieken en woordkeuze van HypnoBirthing en hoezeer dit van belang is bij het ondersteunen van barende moeders en hun naasten.
 

Programma

Datum: 20 september 2021
Tijd: van 9.00 tot 12.30

 

Deelnameprijs

€ 65,00


Locatie

ONLINE in je eigen omgeving op je laptop of computer

 

Informatie en inschrijven

Aanmelden: https://www.enjoy-hypnobirthing.nl/online-workshop-introductie-in-hypnobirthing-voor-zorgverleners/

Je ontvangt na afloop een bewijs van deelname.

NB. Deelname aan deze introductie workshop geeft GEEN recht om daarna de HypnoBirthing cursus te mogen geven. Mocht je daar wel interesse in hebben, kijk dan hier voor informatie over de HypnoBirthing docentenopleiding: https://www.enjoy-hypnobirthing.nl/hypnobirthing-docentenopleiding/

Recente feedback:        

“Het was een geweldige workshop! Ik begrijp nu wat HypnoBirthing inhoudt en waarom het zo goed werkt. Ik kan zwangere veel beter uitleggen wat het is en ondersteunen.  Zeer aan te bevelen workshop voor iedere geboortezorgmedewerker!”

Melissa, Verloskundige in opleiding

Deze workshop wordt gegeven door Benita Verheem en Yvonne Baars.

Zij zijn beiden ruim 10 jaar HypnoBirthing docent en hebben beide meer dan 1000 koppels in hun cursus gehad. Ze zijn beiden doula en hypnotherapeut. In 2014 heeft Marie Mongan hen benoemd tot opleiders (faculty members of the HypnoBIrthing institute) voor België en Nederland. Sindsdien hebben zij met veel passie en plezier al ruim 200 docenten opgeleid.