Challenge-Beweeg je vrij!

CHALLENGE #BEWEEGJEVRIJ!

Dans jij ook mee? Je vrij kunnen bewegen tijdens je weeën en bevalling, letterlijk en figuurlijk, helpt het geboorteproces vooruit en zorgt dat je positiever op je bevalling terugkijkt. Vertrouw op je lichaam en kom in beweging! Verspreid mee deze boodschap en dans de challenge #BEWEEGJEVRIJ.

Kijk hier naar het filmpje van een swingende mama en vroedvrouw. Maak nu een filmpje van jouw dansje, alleen, samen met je eventuele partner of met jouw vroedvrouw, en post het op jouw sociale media. Vermeld in je post zeker #BEWEEGJEVRIJ en tag @Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen (op Facebook) en @vbov_careforlife (op Instagram)

Tag vrienden, kennissen en collega’s en nodig hen uit om ook mee te dansen en hun filmpje te posten. Zo krijgen we iedereen in beweging!

Een tutorial van het dansje vind je hier.

De muziek is het liedje ‘Swing’ van José Gonzalez. Je vindt het terug in de muziekbibliotheek van Instagram Reel waarmee je filmpjes kan opnemen.

Weet je niet goed hoe je er aan moet beginnen? Lees hier de suggesties om een filmpje te maken.
 

Post je je filmpje en stuur je het door naar communicatie@vroedvrouwen.be, dan maak je bovendien kans op één van de drie ‘Beweeg je vrij’ geschenkpakketten met daarin een zitbal, een draagdoek en massageolie. 

geschenkpakket

 

  • Verloting 1ste geschenkpakket op 1/07/2022: Lien Coremans en Tom Van den Broeck
  • Verloting 2e geschenkpakket op 12/10/2022: Liesbeth Lambeets en Gladys Delepierre
  • Verloting 3e geschenkpakket op 2/01/2023