Zoekertjes Vroedvrouwen Verbinden

Ik zoek een plaatsje in de eerstelijn...
 • Kim Truyman werkt als vroedvrouw op materniteit en verloskwartier in Antwerpen. Om haar kennis te verbreden zou ze graag eens meelopen met een vroedvrouw werkzaam als zelfstandige vroedvrouw in de eerste lijn. Ze is ook nieuwsgierig naar het werk van een vroedvrouw in het onderwijs en wetenschap. Locatie speelt geen rol en ze is flexibel om een moment af te spreken. Contact: truymankim@gmail.com
   
 • Een tweedelijnsvroedvrouw werkzaam op fertiliteit zou graag eens kennis maken met de dagelijkse praktijk van een eerstelijnsvroedvrouw. Ze werkt in Antwerpen Wilrijk en kan meelopen met een eerstelijnsvroedvrouw in Wilrijk, Edegem, Hove en Kontich. Ze is beschikbaar in de week van 10/7 t.e.m. 20/7 en van 31/7 t.e.m. 11/8. Contact: info@vroedvrouwen.be
   
 • Leen Eylenbosch werkt in het onderwijs. Ze zou graag meelopen met een vroedvrouw in de eerstelijn ofwel in de tweedelijn (prenatale raadpleging) omdat ze nooit in de eerst lijn of op prenatale raadpleging gewerkt is en hier eens van wil proeven. Ze werkt in Jette en kan meelopen in Vlaams Brabant of Oost-Vlaanderen. Ze is flexibel in juli en augustus. 
  Contact: leen.eylenbosch@ehb.be
   
 • Veerle Vinck is vroedvrouw bij Kind en Gezin en zou graag kennismaken met het werkveld van een eerstelijnsvroedvrouw. Veerle is van het Waasland (zuid-westen) en zou graag met een vroedvrouw van het Waasland meelopen.
  Contact: veerlev22@hotmail.com
   
 • Liesbeth Respilleux werkt in Halle als eerstelijnsvroedvrouw (solo) en als tweedelijnsvroedvrouw (materniteit, verloskwartier en neonatologie). Ze zou het geweldig vinden om een een thuisbevalling bij te staan. Ze is ook benieuwd naar de aanpak van een collega vroedvrouw in de eerstelijnszorg of prenatale zorg als tweedelijnsvroedvrouw. Ze kan meelopen met een collega in Vlaams Brabant of Oost-Vlaanderen.
  Contact: respilleux_liesbeth@hotmail.com
   
 • Livazie Hasan werkt als verpleegkundige in Heist-op-den-Berg en zou graag meelopen met een vroedvrouw in de eerstelijn (groepspraktijk).  Ze is benieuwd naar de balans tussen klinisch werk, administratie en zelfzorg. 
  Contact: livazie@abv.bg

 

Ik zoek een plaatsje in de tweedelijn...
 • Mieke Michiels werkt in het onderwijs in Brussel en zou graag meelopen met een vroedvrouw werkzaam in de tweedelijn in Brussel of Antwerpen (verloskamer of fertiliteit). Volgend schooljaar zal zij stagebegeleiding doen op de dienst verloskamer. Aangezien ze weinig praktijkervaring heeft zou ze graag haar kennis verruimen om de studenten nog beter te kunnen begeleiden en ondersteunen in hun leer - en groeiproces. Daarnaast zal ze ook het vak fertiliteit doceren en wil ze ook hier haar kennis verruimen. Ze is vrij op 11,13,14,17,18,24 en 25 juli. Contact: mieke.michiels@hotmail.com
   
 • Annelies Jaeken werkt als eerstelijnsvroedvrouw en in het onderwijs. Ze kijkt uit naar een plekje in de tweedelijn in Noord- en Midden Limburg (fertiliteit, verloskunde of een andere dienst) om het onderwijs te toetsen aan het werkveld, up-to-date te blijven met nieuwe technieken en een brug te vormen tussen eerste lijn en tweede lijn. Ze is flexibel om af te spreken. Contact: annelies.jaeken@pxl.be
   
 • Een eerstelijns vroedvrouw uit Brussel is op zoek naar een collega die werkt in de tweede lijn in Brussel (fertiliteit, neonatologie of gynaecologie) om meer te weten komen over het werk dat vroedvrouwen in deze disciplines doen. Ze wil ook een band opbouwen met vroedvrouwen waar ze minder contact mee heeft. Beschikbaar: 5, 6, 17, 24 en 31 augustus.  Contact: info@vroedvrouwen.be
   
 • Jane Colaes werkt als zelfstandige vroedvrouw in een groepspraktijk. Ze zou graag een collega vroedvrouw leren kennen in de tweede lijn (op alle diensten) om haar blik te verruimen. Ze werkt in Sint-Niklaas en kan in een straal van 50 km rond Sint-Niklaas met een collega meelopen. Ze is beschikbaar op dinsdag. Contact: jane@vita-nova.be
   
 • Karlijn De Goede werkt in de eerste lijn in een groepspraktijk/wijkgezondheidscentrum in loondienst met verschillende zorgverleners. Ze wil graag meelopen met een vroedvrouw op het verloskwartier om te kijken of en hoe de zorgorganisatie in het verloskwartier is veranderd in de loop van de jaren, zodat ze haar zorg er eventueel op kan aanpassen. Ze werkt in Brussel/Molenbeek en zou graag in een Brussels ziekenhuis meelopen. Ze is flexibel om een dag af te spreken. Contact: karlijn.degoede@wgcdebrug.be
   
 • Jasemin Dedeci is een eerstelijnsvroedvrouw. Ze doet mee aan de zomeractie om te leren van elkaar, in touch te blijven, te verbinden en nieuwe domeinen te verkennen. Ze wil graag meelopen met een vroedvrouw uit de tweede lijn (verloskamer of gynaecologie) en is ook nieuwsgierig naar het werk van een eerstelijnsvroedvrouw in loondienst en een vroedvrouw werkzaam in het onderwijs. Ze werkt in Gent en wil graag in Gent en omstreken samenwerken met een collega. Ze is beschikbaar op dinsdag, in het weekend en in augustus op woensdag. Contact: jasemin.dedeci@gmail.com

 • Marlene Reyns werkt als zelfstandig vroedvrouw in een groepspraktijk en als tweedelijnsvroedvrouw op materniteit en verloskwartier in Sint-Niklaas. Ze kijkt uit naar een collega-vroedvrouw om een dagje mee te draaien op een NICU. Ze is flexibel om een geschikte dag af te spreken.
  Contact: marlene.reyns@skynet.be
   
 • Joke Muyldermans is zelfstandig vroedvrouw in een groepspraktijk en ze werkt eveneens als vroedvrouw in het onderwijs en het onderzoek. Ze wil graag kennismaken met de werking op een dienst in de tweede lijn (prenataal, verloskwartier of materniteit) zowel patiëntgerelateerd als de protocollen en het papierwerk. Joke werkt in Hoeilaart en omgeving (Zuid-Brussel) en kan in gans Vlaanderen met een collega meelopen. Ze is beschikbaar van 31 juli t.e.m. 30 september.
  Contact: info@jokemuyldermans.be
   
 • Leen Eylenbosch werkt in het onderwijs en zou graag meelopen met een vroedvrouw in de tweede lijn op prenatale raadpleging. Meer info.
   
 • Siska Van Damme is hoofdvroedvrouw op de kraamafdeling in Leuven. Ze wil graag de organisatie van een andere kraamafdeling leren kennen, zowel operationeel als zorginhoudelijk en kijkt er naar uit om samen te lopen met een collega hoofdvroedvrouw.
  Contact: siska.vandamme@uzleuven.be
Ik zoek een plaatsje in het onderwijs...
 • Een vroedvrouw werkzaam als zelfstandige in een groepspraktijk en als tweedelijnsvroedvrouw op een verloskwartier zou graag eens proeven van het werk van een vroedvrouw in het onderwijs of in de wetenschap. Ze werkt in Eeklo/Evergem en zou graag met iemand meelopen in Oost-Vlaanderen. Ze is flexibel om af te spreken. Contact: info@vroedvrouwen.be
   
 • Jasemin Dedeci is een eerstelijnsvroedvrouw die nieuwsgierig is naar het werk van een vroedvrouw in het onderwijs. Meer info.
   
 • Jane Colaes werkt als zelfstandige vroedvrouw in een groepspraktijk. Ze zou graag een collega vroedvrouw leren kennen in het onderwijs. Meer info.
   
 • Kim Truyman werkt als vroedvrouw op materniteit en verloskwartier en is nieuwsgierig naar het werk van een vroedvrouw in het onderwijs. Meer info.

 

Ik zoek een plaatsje in het onderzoek:
 • Jane Colaes werkt als zelfstandige vroedvrouw in een groepspraktijk. Ze zou graag een collega vroedvrouw leren kennen die onderzoek doet. Meer info.
   
 • Een vroedvrouw werkzaam als zelfstandige in een groepspraktijk en als tweedelijnsvroedvrouw op een verloskwartier zou graag eens proeven van het werk van een vroedvrouw in de wetenschap. Meer info.
   
 • Kim Truyman werkt als vroedvrouw op materniteit en verloskwartier en is nieuwsgierig naar het werk van een vroedvrouw in het onderzoek. Meer info.

 

Ik bied een plaatsje aan:
 
 • Groepspraktijk Huis van Meraki uit Leuven - Kessel-Lo heet collega vroedvrouwen bijzonder welkom om een vroedvrouw van de groepspraktijk te vergezellen op postnatale huisbezoeken of perinatale consultaties. Interesse? Neem contact op om samen een passend moment te zoeken.
  Contact: info@huisvanmeraki.be